Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Ρεθεμνιώτικα Νέα Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Ούτε οι απεργίες μετρό και άλλων μέσων μεταφοράς αλλά και ούτε και οι πορείες με τα τόσα δυσάρεστα συνακόλουθα εμπόδισαν την παρουσίαση του βιβλίου «Η Αδελφότης των στεναγμών» που έγινε στο φιλόξενο πολυχώρο Bacaro, στο οδό Σοφοκλέους, στην Αθήνα.
Ανάμεσά τους του τ. βουλευτές Μανόλης Όθωνας και Μιχάλης Νεονάκης, ο τ. Νομάρχης Κώστας Στρατινάκης, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γιώργος Μαριδάκης, οι στρατηγοί ε.α. Βασίλης Αποστολάκης και Σταύρος Φωτάκης, λογοτέχνες, συγγραφείς, ποιητές.
Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Αετουδάκης της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, ο Δημήτρης Βαρβαρήγος συγγραφέας και δάσκαλος σεναριογραφίας και η γνωστή συγγραφέας και ποιήτρια Χρυσούλα Δημητρακάκη.
Τυχεροί πράγματι οι άνθρωποι της Τέχνης που έχουν βρει τη δική τους διέξοδο για ν’ αντιμετωπίζουν τα’ αδιέξοδα που μας δημιουργεί η καθημερινότητα.
Κρίμα που δεν υποστηρίζονται όσο χρειάζονται για να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους και να βοηθούν και μας μέσα από τις δημιουργίες τους να βλέπουμε την όμορφη πλευρά του φεγγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: